Contact & Privacy

CONTACT

Telefon: 0040747123470 sau 0040747406044 (luni-vineri; 09:00-17:00)

E-mailuri: fundatiaseer@yahoo.com, fundatiaseer@gmail.com sau contact@fundatiaseer.ro


CF: 14495643
oficiul poștal: 1; căsuța poștală: 5;
 localitatea: Jibou; județul: Sălaj 


Banca Transilvania, Zalău, România

RO65BTRL03201205226788XX – Cont LEI

RO14BTRL03204205226788XX – Cont EURO

RO60BTRL03207205226788XX – Cont LIRE

CODUL SWIFT: BTRLRO22


PRIVACY – POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A FUNDAȚIEI S.E.E.R. ROMÂNIA

Asigurarea drepturilor dumneavoastră este importantă pentru noi. Am depus eforturi pentru a ne asigura că politica noastră de confidențialitate este clară și simplă. Pentru orice întrebări privind această politică de confidențialitate vă rugăm să ne contactați folosind una din adresele de e-mail, respectiv: fundatiaseer@yahoo.com sau fundatiaseer@gmail.com.

Politica noastră de confidențialitate descrie:

  1. Tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care folosim datele colectate;
  2. Toate demersurile pe care le facem pentru a vă asigura că datele dumneavoastră sunt stocate și prelucrate în siguranță și deplină confidențialitate;
  3. Drepturile pe care le aveți asupra datelor dumneavoastră și modul în care puteți dispune asupra datelor dumneavoastră personale pe care le colectăm;

1. Informațiile cu caracter personal pe care le colectăm:

Colectăm informații de la dumneavoastră doar pentru a ne putea oferi serviciile (răspândirea meditațiilor zilnice în țară și diaspora, în format scris / carte). În termenii regulamentului GDPR, avem interese legitime în colectarea datelor personale, respectiv colectăm date cu caracter personal, în momentul în care o persoană fizică sau juridică, din România sau străinătate, dorește să primească meditațiile zilnice în format text (scris / carte) expediată la adresa fizică de corespondență. Tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm cu acordul și consimțământul dumneavoastră, exclusiv în spiritul legilor naționale cât și a regulamentului GDPR, pentru a vă putea transmite coletele cu meditațiile zilnice solicitate și a păstra o legătură permanentă cu dumneavoastră sunt: adresa de e-mailnume și prenume completnumăr de telefon mobil / fix și adresa de corespondență fizică. Informațiile colectate fac parte componentă a bazei de date gestionate exclusiv de Fundația S.E.E.R. România și nu este sau nu va fi transmisibilă / cesionată unor terțe persoane fizice sau juridice din România sau străinătate.

Datele personale amintite nu se colectează prin intermediul site-ului nostru (www.fundatiaseer.ro) ci prin intermediul unui e-mail, corespondență scrisă, transmisă către Fundația S.E.E.R. România la una din adresele de e-mail fundatiaseer@yahoo.com sau fundatiaseer@gmail.com, sau prin completarea unui formular online (Google Forms). Site-ul nostru (www.fundatiaseer.ro) funcționează și este disponibil oricui fără a ne oferi datele personale. Site-ul Fundației S.E.E.R. România (www.fundatiaseer.ro) nu folosește cookie-uri sau alte tehnologii similare pentru monitorizarea activităților.

Vrem să vă simplificăm renunțarea la serviciile oferite de Fundația S.E.E.R. România (răspândirea meditațiilor zilnice în țară și diaspora, în format scris / carte), respectiv ștergerea tuturor datelor din baza de date, iar pentru aceasta, vă rugăm să ne contactați folosind una din adresele de e-mail: fundatiaseer@yahoo.com  sau fundatiaseer@gmail.com.

2. Depozitare și prelucrare:

Folosim și stocăm datele cu caracter personal în mod rezonabil, atat cât este necesar pentru a furniza serviciile noastre. Datele dumneavoastră personale sunt stocate în baza de date a Fundației S.E.E.R. România atât timp cât dumneavoastră doriți să beneficiați de serviciile oferite de Fundația S.E.E.R. România, respectiv să primiți coletul poștal cu meditațiile zilnice în format scris / carte.

Datele personale sunt securizate prin criptare, prin controale standard și securizate de acces, în așa fel încât să ne asigurăm și să vă asigurăm că accesul la datele dumneavostră personale este oferit doar persoanei care se ocupă de furnizarea serviciilor noastre (trimiterea coletelor cu meditații zilnice în țară și diaspora).

3. Dreptul dumneavoastră asupra datelor personale:

Dorim să vă facilităm înțelegerea drepturilor dumneavoastră, astfel în baza legilor naționale și a regulamentului GDPR aveți dreptul să:

  • Accesați orice fel de date cu caracter personal ce vă vizează și pe care Fundația S.E.E.R. România le deține;
  • Rectificați toate datele personale care pot fi incorecte și stocate în baza de date a Fundației S.E.E.R. România;
  • Vă opuneți prelucrarii datelor dumneavoastră personale;
  • Restricționați prelucrarea datelor dumneavoastră personale;
  • Solicitați ștergerea datelor dumneavoastră personale;
  • Vă retrageti consimțământul privind stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal (retragerea consimțământului însemnând implicit renunțarea la serviciile Fundației S.E.E.R. România, retragerea consimțământului semnificând notificare scrisă de încetare a colaborării dintre dumneavoastră și Fundația S.E.E.R. România);
  • Portabilitatea datelor, astfel având dreptul la o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal, într-un format care poate fi citit si transferat cu usurință de la Fundația S.E.E.R. România către dumneavoastră sau o altă companie sau fundație, din România sau străinătate, exclusiv la cererea dumneavoastră scrisă;
  • Dacă considerați că am incălcat drepturile dumneavoastră si doriți să ne reclamați acest fapt, aveți dreptul să ne transmiteți o solicitare scrisă pe e-mail, folosind una din adresele de e-mail fundatiaseer@yahoo.com  sau fundatiaseer@gmail.com, sau o scrisoare recomandată expediată la oficiul poștal nr. 1, căsuța poștală nr. 5, loc. Jibou, jud. Sălaj. De asemnea, aveți dreptul să depuneți o plângere oficială în atenția Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, mai multe informații găsind pe site-ul acestora.

La revizuirea datelor dumneavoastră personale, daca constatați că anumite informații nu sunt corecte, va rugăm să ne contactați folosind una dintre adresele de e-mail fundatiaseer@yahoo.com  sau fundatiaseer@gmail.com. Când faceți solicitări de ștergere sau rectificare a datelor dumneavoastră cu caracter personal, Fundația S.E.E.R. România, în cel mai scurt timp, după procesarea cererii dumneavoastră, vă va confirma efectuarea solicitărilor dumneavoastră. Deși vom depune toate eforturile rezonabile pentru a ne conforma cu privire la cererile dumneavoastră, în unele cazuri nu le vom putea respecta din cauza altor preocupări importante, cum ar fi stabilirea sau exercitarea unor revendicări legale sau respectarea unei obligații legale restante.

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la datele cu caracter personal pe care Fundația S.E.E.R. România le colectează sau pentru a vă exercita drepturile în conformitate cu regulamentul GDPR și legile naționale în vigoare, vă rugăm să contactați responsabilul nostru cu protecția datelor cu caracter personal folosind una dintre adresele de e-mail fundatiaseer@yahoo.com  sau fundatiaseer@gmail.com. Dacă considerați că nu ne-am adresat în mod corespunzător preocupărilor dumneavoastră și doriți să faceți o plângere oficială, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, mai multe informații găsind pe site-ul acestora.

Restricții de vârstă:

Serviciile noastre nu sunt îndreptate în mod direct și nici nu colectăm cu bună știință informații de la persoane cu vârsta sub 14 ani. Dacă aflați că minorul aflat în creșterea / întreținerea dumneavoastră ne-a furnizat date personale fără consimțământul dumneavoastră (părintelui / tutorelui legal), vă rugăm să ne contactați folosind  una dintre adresele de e-mail fundatiaseer@yahoo.com sau fundatiaseer@gmail.com.

Clauză exoneratoare de răspundere:

Fundația S.E.E.R. România nu este responsabilă de broșurile cu meditațiile zilnice în format text / carte distribuite de alte terțe persoane fizice sau juridice.

Soluționarea litigiilor diferendelor dintre părți:

Daca aveți neplăceri în legătură serviciile Fundației S.E.E.R. România sau considerați că vă sunt încălcate drepturile dumneavoastră, vă solicităm, mai întâi, să ne trimiteți orice reclamație direct, contactând Fundația S.E.E.R. România folosind  una dintre adresele de e-mail fundatiaseer@yahoo.com  sau fundatiaseer@gmail.com. În cazul în care plângerea dintre părți nu poate fi soluționată pe cale amiabilă, instanțele judecătorești din România vor avea competența exclusivă de a soluționa orice dispută care apare între părți.