Sponsorizări

     Dragi prieteni ai „Cuvântului lui Dumnezeu pentru astăzi” continuăm să tipărim și să postăm pe internet doar cu ajutorul donațiilor primite de la dumneavoastră în conturile deschise la Banca Transilvania SA (codul SWIFT /  BIC al băncii este BTRLRO22):

RO65BTRL03201205226788XX (LEI)

RO14BTRL03204205226788XX (EURO)

RO60BTRL03207205226788XX (LIRE)

     Ne puteți susține și în anul 2024 prin depunerea FORMULARULUI 230. (termenul limită, 25 mai 2023, inclusiv). Redirecționați 3,5% din impozitul pe venit (aferent anului 2023) pentru a susține lucrarea privind traducerea, publicarea și răspândirea meditațiilor zilnice „Cuvântului lui Dumnezeu pentru astăzi„. Dacă ați ajuns până aici înseamnă că vă doriți să ne susțineți, iar pentru asta vă suntem extrem de recunoscători, pentru că orice sprijin este valoros. Atașat puteți descărca FORMULARULUI 230 (click pe link pentru descărcare) care va trebui completat cu datele dumneavoastră, acesta având deja introduse informațiile aferente FUNDAȚIEI S.E.E.R. ROMÂNIA. Instrucțiunile de completare și instrucțiunile de depunere la organul fiscal competent le veți regăsi în același fișier (pag. 3-7). Puteți să ne trimiteți formularul printat și scanat sau direct în format electronic pe adresa noastră de e-mail: fundatiaseer@yahoo.com sau fundatiaseer@gmail.com și ne ocupăm noi de trimiterea lui către organul fiscal competent sau puteți trimite dvs. direct FORMULARUL 230 astfel:

  • comunicarea formularului către FUNDAȚIEI S.E.E.R. ROMÂNIA (fundatiaseer@yahoo.com sau fundatiaseer@gmail.com), urmând să fie remis de către aceasta organului fiscal competent;
  • prin depunerea formularului la registratura organului fiscal competent de care aparțineți, organe competente pe care le puteți verifica accesând acest link;
  • trimiterea prin Poșta Română la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu cu confirmare de primire;
  • prin serviciul online ANAF, Spațiul Privat Virtual;

     Vă mulțumim și-L rugăm pe Dumnezeu să se îngrijească de toate trebuințele voastre, iar Cuvintele Domnului Isus să vă însuflețească pe fiecare. „Dați și vi se va da, ba încă vi se va turna în sân o măsură bună, îndesată, clătinată, care se va vărsa pe deasupra. Căci cu ce măsură veți măsura, cu aceea vi se va măsura” Luca 6:38.

Cu prețuire, FUNDAȚIA S.E.E.R. ROMÂNIA